Vergadering
Apeldoorn, Deventer en Zutphen

Vergadering op Bussloo: Uniek, laagdrempelig en gezellig!

Een unieke locatie voor een vergadering in omgeving Apeldoorn, Deventer, Zutphen. Is dit je wens? Dat zijn wij! De mogelijkheid om een activiteit te combineren met een vergadering, bedrijfspresentatie, seminar of ander soort meeting staat gegarandeerd voor  een topprogramma.

Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen een vergaderruimte te gebruiken. Er zijn vier verschillende zalen. Deze zalen bieden plaats tot 200 personen. Door de flexibele indeling van de ruimtes is bijna elke opstelling mogelijk.

Escape Game of andere activiteite met Vergadering

Maak je vergadering dynamischer door een activiteit toe te voegen. Ons Multi-activiteitencentrum biedt meer dan 20 in- en outdoor opties aan. Één van de voorbeelden is een Golfclinic. Pitch&Putt of ook wel par-3 golf is laagdrempeliger dan golf en bovendien gezellig.

Ook een topper in combinatie met een vergadering is de Escape Game. Hilarisch en beweeglijk is deze puzzeltocht, lijkende op een Escape Room buiten kan rondom Bussloo worden gespeeld.

Tevens een aanrader als pauzeactiviteit of aansluitend aan jullie vergadering is Minigolf USA. Minigolf op Bussloo is een prachtige, uitdagende variant op midgetgolf. Tijdens het spelen op de baan kijk je uit over het meer van Bussloo. Zeer ontspannend dus!

Pitch&Putt

Complete dagprogramma’s mogelijk, tevens zijn wij een vergaderlocatie

Vergaderen is dus goed te combineren met diverse activiteiten. Maar ook onze arrangementen zijn aanraders. Eerst vergaderen en dan lekkere Saté met vlees afkomstig van Gildeslagerij Buurman. Of gewoon een lekker biertje met bittergarnituur. Graag bespreken we met jou de wensen en komen we samen tot een topprogramma.

Multi Fun Bussloo: Uniek vergaderen in Apeldoorn, Deventer en Zutphen!

Aantal personen

Minimaal Op aanvraag

Duur

Vanaf: Op aanvraag

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons