Vrijdagmiddagborrel

Vrijdagmiddagborrel op Bussloo

Of zullen we er gelijk maar vrimibussloo van maken? Leuk die borrels op kantoor of in de bedrijfskantine, maar wil je nou eens een echte unieke vrijdagmiddagborrel organiseren? Dan kunnen wij je verder helpen! Met onze meer dan 20 in- en outdoor activiteiten en heerlijke horeca organiseer je een toptijd op Bussloo.

Centrale locatie

Tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen, dicht bij de snelweg vind je onze prachtige locatie pal aan het meer van Bussloo. Het is nog geen half uur rijden vanuit Arnhem of Amersfoort. Je bent er zo!

Vanuit ons overdekte terras kijk je uit over het meer. Zomers lekker verkoelend in de schaduw en in de winter heerlijk met overkapping, verwarming en eventueel een dekentje. Maar binnen in de pub is het ook gezellig voor een vrijdagmiddagborrel!

Actie en gezelligheid

Wil je eens een keer niet alleen maar stilzitten tijdens jullie vrijdagmiddagborrel? Je kunt bij Multi Fun kiezen uit meer dan 20 in- en outdoor activiteiten om actie en gezellgheid te combineren.

Een mooie ronde Pitch&Putt en tussendoor een beetje bijpraten of juist een spannende pot Lasergame met een borrel tussendoor. Er zijn vele mogelijkheden voor een unieke vrijdagmiddagborrel op Bussloo!

Maatwerk vrijdagmiddagborrel

We bieden diverse Combideals. Dit zijn onze succesnummers. Maar wil je nou totaal iets unieks, de locatie exclusief voor jullie bedrijf of bijvoorbeeld een live band? Neem gerust contact op om te overleggen. (Bijna) niets is onmogelijk!

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons