Werkende Moeders

De moeders van Bussloo! De één start haar werkdag thuis met een kop thee achter de laptop en de ander in ons clubhuis aan het meer van Bussloo. Allemaal hebben ze één ding gemeen: Kinderen die ook aandacht verdienen. Een gezonde combi tussen werk waar je voldoening uit haalt en de zorg voor- en het genieten met het gezin is voor hun prio nummer één.

Ilse, moeder van twee jonge jongens, werkt inmiddels al drie jaar als allround medewerker bij ons en staat bekend als de alleskunner. Met hetzelfde gemak en haar altijd stralende glimlach legt ze evengoed een elektriciteitskabel aan, als dat ze een grote groep begeleidt tijdens een teambuildingsuitje. “Deze baan is goed te combineren met de administratie die ik doe voor mijn man zijn werk. De werktijden plannen we in goed overleg en ik kan er mijn ei in kwijt omdat het zeer divers is. De ene keer geef ik uitleg bij één van de activiteiten en de andere keer sta ik te klussen of serveer ik een twaalfuurtje uit op het terras. Geen dag is hetzelfde!”

Sarah, moeder van drie meiden in de basisschoolleeftijd, is sinds kort in dienst in de functie van reserveringsmedewerker. “Het is heel fijn dat dit werk vaak onder schooltijd gedaan kan worden. En daarbij is het nooit eentonig vanwege het contact met de vele verschillende groepen gasten. Op maandag organiseer ik bijvoorbeeld kinderfeestjes en op dinsdag maak ik een gaaf programma voor een bedrijfsfeest.”

Ook Moira, moeder van vier kinderen, is blij met haar baan als marketingmedewerker. “Doordat ik gedeeltelijk vanuit huis kan werken, is het voor mij prima te combineren met thuis en andere werkzaamheden. Als ik op Bussloo werk, vind ik het heerlijk om even bij te kunnen springen in de horeca. Het is zo’n leuk en divers team met collega’s dat het eigenlijk altijd als een gezellig uitje voelt op Bussloo.”

Wanneer de dames vrij zijn, komen ze graag ook zelf met hun kinderen genieten van de activiteiten op Bussloo. Want dat is één van de benefits van het werken voor dit Multi-activiteitencentrum. Onbeperkt en gratis genieten met je hele fam! Ilse bouwde vorig jaar mee aan de nieuwste activiteit: Glowgolf Het Wilde Westen. Haar kinderen vinden het prachtig geworden en vermaken zich er goed. En daar zijn we trots op!

Moeders vinden het vaak lastig om werk en gezinsleven te combineren, maar voor ons bewijzen deze vrouwen dat het echt kan. Wanneer werkgever en werknemer de tijd nemen om in goed overleg samen een juiste balans in werk en privé te vinden, maak je het mooiste team mogelijk. Combineer dit met een snufje oproepkrachten, een lekkere kok en een paar pittige fulltimers en je hebt onzes inziens hét recept voor een heerlijk team! Ik neem nog een kop thee ; )

Wil je weten of werken op Bussloo iets voor jou is?

Stuur een bericht naar nathalie@ppgolf.nl en stel jezelf voor aan ons! Mocht je een cv hebben, voeg hem dan toe aan je bericht. Je krijgt altijd een berichtje terug. Wellicht zien we elkaar snel! Een open sollicitatie is altijd welkom! Op dit moment staan er ook vacatures open: