Zestien jaar!

We zijn jarig!

🎉𝟭𝟲 𝗝𝗔𝗔𝗥!️🎉 Zestien hele mooie, gezellige, leerzame en creatieve jaren verder kunnen we één ding met zekerheid uit volle borst roepen: We zijn trots! Wat begon met een Pitch&Putt baan en een schaftkeet als clubhuis, is uitgegroeid tot een all season entertainment center met meer dan 20 in- en outdoor activiteiten. En in het hart van deze locatie staat tegenwoordig een prachtig clubhuis van twee verdiepingen met verschillende sfeervolle horecaruimtes. Er is ruimte voor honderden gasten! Het zonnetje schittert door de vele ramen naar binnen in de nieuwe serres van de uitbouw, terwijl je aan de andere kant van het clubhuis vanuit het terras heerlijk uitkijkt over het prachtige meer van Bussloo. Er is voor iedereen een passend plekje ontspanning te vinden.
Hysterische kinderfeestjes, iets te gezellige bedrijfsborrels, onmogelijke vrijgezellenfeesten en nog ontelbaar andere mooie herinneringen zijn we inmiddels verder. We hebben een prachtig team dat zich staande wist te houden tijdens de ontzettend zware coronamaanden. En nu, op onze zestienjarige verjaardag met een vers zonnetje aan de horizon, stralen we van trots. De zon schijnt (weer)! Zoveel nieuwe gezichten die we deze zomer mochten verwelkomen voor een lekker dagje uit en vele trouwe gasten die we gelukkig weer terugzien. Onze leden die ons trouw bleven en het ook zonder clubborrel gezellig wisten te maken. Trots én dankbaar. Met Glowgolf Het Wilde Westen maken we de cirkel rond. We lachen (weer), de zon schijnt op Bussloo, zelfs als het regent! Want ook binnen is er nu genoeg te doen. Met Lasergame, drie verschillende Escape Rooms én Glowgolf kunnen we het hele jaar door iedereen vermaken! Zestien jaar, zo jong nog. We zijn nog maar net begonnen! To be continued…

Het allermooiste van deze 16 jaar moesten wij (Nathalie&Bas) van Moira beschrijven…

Eitje, ons team. We zijn zo blij met onze mensen die alle gasten een heerlijke dag willen bezorgen. Het is samenwerken, klantvriendelijkheid vooruitdenken maar dat elke dag. Topsport met een lach.

Echter op een goede 2de plaats onze leden. We groeien nog steeds. 273 leden hebben we nu. Merendeel Pitch&Putt naar gelukkig nu ook Minigolf USA. Wat is het mooiste daarvan? De vriendschappen die daar zijn ontstaan. De sportieve prestaties maar vooral de gezelligheid.

Meest dankbaar zijn wij alle gasten. Meer dan een half miljoen gasten hebben wij een leuke en lekkere ochtend, middag of avond kunnen geven. Het is hard werken maar zo dankbaar!

Dit jaar is meest bijzondere jaar. De cirkel rond maken. 25 activiteiten kunnen we vanaf nu bieden. Niet alleen meer 18 holes Pitch&Putt zoals 16 jaar terug, maar nu een echt Multi-activiteitencentrum, outdoor en indoor! Nu lekker gasten blijven vermaken in de winter met vergaderen, oud en nieuw Hollandse spellen en dan de gaafste Glowgolf afbouwen de komende dagen/weken.