Zomervakantie top 5

Centrale ligging en schitterende locatie

Het is altijd fun en feest op Bussloo bij Multi Fun! Met diverse activiteiten binnen en buiten en een werkelijk waar schitterende locatie is het ultiem genieten. De ligging is ideaal. Namelijk tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Op het randje van de Veluwe en nog geen half uurtje rijden vanuit Arnhem of Amersfoort.

Zowel met auto (5 minuten van de kruising A1/A50) alsook met de fiets zijn we gemakkelijk te bereiken. Je ben er echt zo en zal een hele leuke tijd beleven. Met onze Zomervakantie Top 5 wordt kiezen voor een bepaalde activiteit bovendien nog gemakkelijker!

Onze Zomervakantie top 5

Meer dan 20 activiteiten zijn er te vinden bij ons op Bussloo. Zowel buiten als binnen. Onze locatie bevindt zich ook nog eens pal aan het strand. Vanaf ons terras en de Minigolfbaan heb je een schitterend uitzicht over het meer van Bussloo. Vakantiegevoel gegarandeerd. En het belangrijkste is toch wel, weer of geen weer, er is altijd wat leuks te doen, binnen en buiten!

Ben je op zoek naar een actief en gezellig uitje voor het hele gezin? We helpen je graag kiezen. Daarom hieronder onze 5 aanraders voor deze zomervakantie.

  • Minigolf USA – Maar liefst 18 uitdagende holes (Amerikaanse stijl) in een prachtig aangelegde tuin met uitzicht over het meer van Bussloo. Voor kinderen is er een speciale puntentelling, waardoor de winkansen gelijk zijn voor jong en oud. Het spel is leuk en de sfeer is heerlijk!

  • Pitch&Putt – Speel 9 of 18 holes of kies voor een dagkaart voor onbeperkt speelplezier. 27 spannende holes met verschillende afstanden, die iedereen kan en mag spelen! Een uitje waarbij je tussendoor lekker bij kunt kletsen!

Pitch&Putt Bedrijfsuitje

  • Voetgolf – Golfen met je voeten op de prachtige 9 holes baan vol uitdagingen in de vorm van waterpartijen, heuvels en bomen. Scoren doe je met Voetgolf!

Voetgolf

  • E-Tour – Kies voor de E-Step of E-Chopper of ga voor een combi en wissel tussendoor tijdens een unieke tour door de prachtige omgeving van Bussloo! Er zijn ook XXL E-Choppers waarbij een kind achterop kan.

E-Tour

  • Glowgolf Het Wilde Westen – Blacklight, special effects (er is zelfs een waterval met echt! stromend water), cowboys, indianen en nog veel meer wild west tafrelen maken dit Minigolf-in-het-donker-avontuur tot een spectaculaire vakantie ervaring om nooit te vergeten! Goed om te weten: de ruimte is voorzien van airco.

Glowgolf

TIP! Kom je met een grotere groep en wil je een leuk middagvullend programma? Kijk ook eens tussen onze Combideals. Verrassende en lekkere combi’s met eten en leuke activiteiten die zich in der loop der tijd hebben bewezen als geliefde programma’s bij groepen.

Blijf je eten?

Het heerlijke terras heeft een fijne strand vibe en kijkt uit over het meer van Bussloo. Er is een grote speelweide, een speeltoestel en een airtrampoline naast het terras. Kinderen vermaken zich dus volop! Wil je genieten van een lunch of lekkere snack tussendoor of bijvoorbeeld na je activiteit? We hebben een lekkere menukaart met onder andere snacks en broodjes en heerlijke, frisse smoothies.

Kom je met een grotere groep en wil je graag blijven eten? Dan is de Saté de Luxe ook een goede optie. Een lekkere afsluiter met brood en diverse tapenades vooraf. En ook het dessert is inbegrepen. Het vlees van de saté is afkomstig van Gildeslagerij Buurman uit Twello. Wil je meer informatie over een arrangement in combinatie met de Saté de Luxe? Vraag dan gerust vrijblijvend een offerte aan of neem contact op.

Reserveren

Voor de de meeste activiteiten uit de Zomervakantie top 5 hoef je niet te reserveren. Wil je zeker weten of er een plek vrij is of bijvoorbeeld of er een specifieke tijd beschikbaar is op dezelfde dag? Bel ons dan even.

Voor activiteiten die iets verder weg gepland zijn kun je het beste een reservering maken op de website. We proberen je binnen 24 uur te antwoorden met een definitieve bevestiging.