Bedrijfsuitje in Deventer

Bedrijfsuitje in Deventer: Slechts 10 minuten rijden naar het schitterende Bussloo!

Uit de prachtige Hanzestad Deventer ontvangen wij ook van oorsprong de meeste bedrijfsuitjes, personeelsfeestjes en teamuitjes. Logisch namelijk, omdat zowel Bas als Nathalie (eigenaren) allebei afkomstig zijn uit Deventer. De eerste groepen die kwamen waren dan ook de vrienden en kennissen met hun familiefeesten uit Deventer. Maar nu, al bijna twintig jaar later, organiseren we alle soorten uitjes voor bijna heel Nederland. Ook bedrijfsuitjes vanuit Apeldoorn, Zutphen, Arnhem, Amersfoort en Twente is het goed te doen om naar Bussloo te komen. Vanaf de afrit van de snelweg, ben je er namelijk met vijf minuten!

Een Bedrijfsuitje in Deventer? We hebben al veel bezoeken gehad!

Velen zijn al bij ons geweest voor een gezellig dag. Alhoewel we onze handen er niet voor omdraaien, vinden we het ook altijd speciaal en bovendien spannend. Een voorbeeld van spannende bedrijven die ons bezochten uit Deventer waren de toprestaurants Boas en ’t Arsenaal. Beiden genoten nadat ze een activiteit hadden gedaan van heerlijk eten met vlees afkomstig van Gildeslager Buurman te Twello. In plaats van de groothandel, kiezen we hierin bewust voor lokaal.

Tegenwoordig is ’t Arsenaal zelfs ook één van onze vaste dinerpartners voor een bedrijfsuitje in Deventer. En Gildeslager Buurman is ook nog steeds onze vaste vleesleverancier voor de BBQ’s en Saté de Luxe die wij zelf uitserveren. Eerst geniet je bij deze arrangementen van heerlijk brood met diverse tapenades. En uiteraard mag het dessert niet ontbreken.

BBQ

Bedrijfsuitje in Deventer: Een teamuitje legt de bodem voor een fijne samenwerking

Een leuk teamuitje legt vaak een mooie basis, waardoor het onder andere nog fijner samenwerken wordt. Je kent de meeste collega’s van de vaste plekken op het werk, maar hoe leuk is het om iedereen wat beter te leren kennen? Dit kan heel goed onder het genot van bijvoorbeeld een pot Pitch&Putt of Minigolf. De combinatie van actie in een prachtige omgeving zorgt voor een ontspannen en gezellig samenzijn, waarbij er ruimte genoeg is om elkaar te spreken. Denk bijvoorbeeld aan ons terras met uitzicht over het meer van Bussloo waardoor je een instant vakantiegevoel krijgt.

Grote groepen mixen we door middel van een nummersysteem desgewenst door elkaar tijdens de activiteiten, waardoor er veel dynamiek en nieuwe contacten ontstaan.

Pitch&Putt Bedrijfsuitje

Ook leuk voor de grote groepen zijn de Escape Game en Veluwe Tour. Origineel, hilarisch en leerzaam!

Een ontspannen bedrijfsuitje voor iedereen!

Bij het Bedrijfsuitje vinden wij het ook heel belangrijk de hele groep te laten genieten. De organisatie mag zelf uiteraard meedoen met de activiteiten. Vooraf vernemen wij graag de wensen en op de dag zelf ontzorgen wij. Als jullie het fijn vinden vormen wij de teams, zorgen we dat alles op op schema loopt en natuurlijk houden we rekening met andere wensen, zoals speciale dieetwensen. Maar uiteraard ook als het bedrijfsfeestje voor een jubilaris is, zorgen wij ervoor dat het cadeau op tijd klaarstaat en de bubbels ingeschonken zijn. Kortom, don’t worry. Wij regelen het voor jullie tijdens jullie Bedrijfsuitje in de buurt van Deventer!

Bedrijfsuitje in Deventer: een teamuitje geheel voor jullie op maat

De leukste bedrijfsuitjes voor ons zijn de uitjes met de meeste uitdaging. Afgelopen jaar hadden we een prachtig bedrijf uit Apeldoorn met 100 werknemers. Veel jonge werknemers, maar ook veel die de pensioengerechtigde leeftijd bijna bereikt hadden. De één had zin in actief, de ander in passief en alleen bier drinken. De organisatie had zoveel wensen en ideeën. Kon het allemaal mogelijk gemaakt worden? Daarnaast moest er ook nog een korte presentatie zijn, dus zeker niet alleen fun. Na een uurtje samen puzzelen stelden we een prachtig programma samen. Eentje waar iedereen naar uit keek!

De groep kwam aan met een lunch en daarna was de presentatie speciaal bij de tenten boven op het terras naast Minigolf USA. Vooraf hadden wij lijsten gestuurd en alle deelnemers mochten twee activiteiten en een reserveactiviteit aankruisen. Wij splitste de groep op en de helft ging Pitch&Putten, een aantal Klootschieten en de voetballers gingen Voetgolfen. Na anderhalf uur kwam de groep terug voor een drankje en bitterballen. Daarna vond er een wissel plaats en gingen anderen Minigolf USA spelen en ging er ook nog een groep Pitch&Putten. De organisatoren deden heerlijk mee. De groep kwam terug, de tap ging open en daarmee werd kwam een prachtige dag afsluiter. Er waren heel wat bedankjes voor de jubilarissen en daarna werd er genoten van het eten.

Voetgolf

Sit back and relax! Wij regelen het voor jullie!

Voor ons is de uitdaging als de organisatoren lekker zitten en ons echt het vertrouwen geven. Organisatoren van bedrijfsfeesten zijn vaak de spil binnen het bedrijf en willen dat alles perfect verzorgd is. Wij ook en daarom zetten we alles op alles om er een prachtige dag van te maken. Kortom: zoek je dus een Bedrijfsuitje in Deventer of in de buurt? Je bent welkom bij Multi Fun Bussloo! Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Aantal personen

Minimaal 6 personen

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons