Bedrijfsuitje in Deventer

Bedrijfsuitje in Deventer: Slechts 10 minuten rijden naar het schitterende Bussloo!

Uit de prachtige Hanzestad Deventer ontvangen wij van oorsprong de meeste bedrijfsuitjes, personeelsfeestjes en teamuitjes. Logisch omdat zowel Bas als Nathalie (eigenaren) allebei afkomstig zijn uit Deventer. De eerste groepen die kwamen waren dan ook de vrienden en kennissen met hun familiefeesten uit Deventer.

Een bedrijfsuitje in Deventer? We hebben al veel bezoeken gehad!

Veel bedrijfsuitjes Deventer zijn al bij ons geweest voor een gezellig dag. De twee meest spannende bedrijven uit Deventer waren de toprestaurants Boas en ’t Arsenaal. Beiden genoten van arrangementen met vlees afkomstig van Gildeslager Buurman te Twello. Ondanks hun hoge eisen hebben ze beiden heerlijk gegeten! Tegenwoordig is ’t Arsenaal zelfs één van onze vaste dinerpartners voor een bedrijfsuitje in Deventer of in de buurt.

Bedrijfsuitje in Deventer: Een teamuitje legt de bodem voor een fijne samenwerking

Een leuk teamuitje legt vaak de bodem voor een fijne samenwerking. Je kent de meeste collega’s van de vaste plekken. Piet van de administratie en Marieke van logistiek en verder ken je je collega’s niet zo goed. Vaak zie je dat bij bedrijfsuitjes de vaste collega’s toch weer bij elkaar in het team willen zitten. Bij Multi Fun Bussloo hebben we daar een prachtige oplossing voor, wij maken de teams voor jullie. Wij kiezen de captains en mixen later de hele groep door middel van een nummersysteem door elkaar. De mensen van de productie leren zo de mensen van de administratie kennen en de directie loopt een leuke ronde met de inkoper en de productiemedewerker. Hiermee wordt het bedrijfsuitje in Devennter echt een succes!

Bedrijfsuitje in Deventer

Een ontspannen bedrijfsuitje voor iedereen!

Bij het bedrijfsuitje vinden wij het ook heel belangrijk de hele groep te laten genieten. De organisatie mag zelf uiteraard meedoen met de activiteiten. Vooraf vernemen wij graag de wensen en op de dag zelf ontzorgen wij. Wij maken de teams, wij zorgen dat alles op tijd start, wij houden rekeningen met de dieetwensen enzovoort. Maar uiteraard ook als het bedrijfsfeestje voor een jubilaris is, zorgen wij ervoor dat het cadeau op tijd klaarstaat en de bubbels ingeschonken zijn. Kortom, don’t worry. Wij regelen het voor je tijdens jullie Bedrijfsuitje in Deventer!

Bedrijfsuitje in Deventer: een teamuitje geheel voor jullie op maat

De leukste bedrijfsuitjes voor ons zijn de uitjes met de meeste uitdaging. Afgelopen jaar hadden we een prachtig bedrijf uit Apeldoorn met 100 werknemers. De helft man en de andere helft vrouw. Veel jonge werknemers, maar ook veel die de pensioengerechtigde leeftijd bijna bereikt hadden. De een had zin in actief, de ander in passief en alleen bier drinken. De organisatie had zoveel wensen en ideeën, kon dit allemaal. Daarnaast moest er ook nog een korte presentatie zijn, dus zeker niet alleen fun. Na een uurtje samen puzzelen hadden we een prachtig programma. Eentje waar iedereen naar uit keek!

De groep kwam aan met een lunch en daarna was de presentatie speciaal bij de tenten boven op het terras naast Minigolf USA. Vooraf hadden wij lijsten gestuurd en alle deelnemers mochten twee activiteiten en een reserveactiviteit aankruisen. Wij splitste de groep op en de helft ging Pitch&Putten, een aantal Klootschieten en de voetballers gingen Voetgolfen. Na anderhalf uur kwam de groep terug voor een drankje en een bitterbal. Daarna gingen de “diehards” Bubbleballen, een groep Minigolf USA spelen en ook nog een groep Pitch&Putten. De organisatoren deden heerlijk mee. De groep kwam terug en de tap ging open. Er waren heel wat bedankjes voor de jubilarissen en daarna werd er genoten van het eten.

Voor ons is de uitdaging als de organisatoren lekker zitten en ons echt het vertrouwen geven. Organisatoren van bedrijfsfeesten zijn vaak de spil binnen het bedrijf en willen dat alles perfect verzorgd is. Wij ook en om dan alle wensen om te zetten in een prachtige dag: daar kunnen wij echt van genieten. Zoek je dus een bedrijfsuitje in Deventer of in de buurt? Je bent welkom bij Multi Fun Bussloo!

Aantal personen

Minimaal 5 personen

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons