DRANKJE MET BITTERBALLEN

Gezellig een drankje met bitterballen

Sommige ideeën ontstaan spontaan en zijn zo lekker dat ze nooit meer verdwijnen. Al jaren één van onze favorieten, omdat het elk programma extra gezellig maakt. Een drankje met bitterballen is inzetbaar zoals je wenst. Bijvoorbeeld tijdens het ontvangstmoment. Heerlijk om eerst even bij te kletsen. Door het ontvangst in te regelen met eerst een drankje met bitterballen, zijn laatkomers altijd op tijd voor de activiteit. Hierdoor loopt het programma als een zonnetje. Onze heerlijke rundvleesbitterballen spoel je perfect weg met een colaatje, een wijntje, biertje of zelfs een Bussloo’s blond.

Wisselprogramma

Meer dan 20 binnen- en buiten activiteiten zijn er te vinden bij Multi Fun op Bussloo. Door de ruime keuze is een dagvullend programma in een handomdraai geregeld. Meerdere activiteiten op één dag met tussendoor gezellige pauzemomenten zijn een aanrader. Bij groepen met een wisselprogramma is een drankje met bitterballen niet meer weg te denken. Tussen het Pitch&Putten en Lasergamen door de scores optellen en natuurlijk de sterke verhalen over de strijd op de green vertellen is altijd een groot succes. En er is even tijd om nieuwe energie te verzamelen.

Veel groepen kiezen ook voor een drankje met bitterballen na afloop van de activiteit. Het is gezellig napraten en bovendien genieten met het prachtige uitzicht over het meer van Bussloo.

Centraal gelegen op het randje van de Veluwe

Naast de combinatie van eten en activiteiten is ook de ligging uniek. Midden tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen vind je Multi Fun. Ook echt dicht bij Arnhem, Zwolle, Amersfoort en Twente, waardoor er vele gasten uit de wijde omgeving een bezoek brengen. Multi Fun ligt 5 minuten van de snelweg, maar toch midden in de natuur. Het is er heerlijk vertoeven.

(Bijna) alles is mogelijk!

Een drankje met bitterballen verwerken in een programma tijdens een uitje is een aanrader, maar er is meer. Veel meer! Bijvoorbeeld onze heerlijke Saté de Luxe met vlees van Slagerij Buurman Vleesch&Vis. Of de BBQ de Luxe met kwaliteitsvlees van diezelfde slager. Bij beide arrangementen wordt vooraf brood met heerlijke tapenades geserveerd en het dessert is ook inbegrepen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag met een vrijblijvend voorstel!

Aantal personen

Vanaf 2 personen

Duur

Onze activiteiten duren gemiddeld ca. 1,5 uur

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons