E-Chopper Veluwe

De Veluwe op met E-Chopper

E-Chopper en Veluwe klinkt als de beste combinatie ever! Gezellig met een groepje vrienden of familie door de mooie natuur van de Veluwe. Het kan met de E-Choppers. Omdat ze elektrisch zijn kan je heerlijk tot rust komen. Maak een mooie tour op het randje langs de Veluwe. Over de heide, door de bossen en misschien kom je ook nog wild tegen. Ga daarna nog een hapje en een drankje doen op het terras. Of geniet van één van de andere 20 activiteiten.

E-Chopper Veluwe

Je kunt bij ons een E-Chopper huren en de E-Tour maken. We hebben een prachtige route voor je klaarliggen. De route is zo gepland dat je langs hele gezellige partners komt tijdens je E-Tour. Geniet van heerlijke gevulde koek van Bakkerij Bril. Of een taartje van Taartenbakkerij & Museum De Kribbe. Deze E-tour op de E-Chopper Veluwe staat garant voor genieten!

Elektrische Step

Combineren

Ben je met een grote groep? Kan je de E-Chopper Veluwe ook combineren met de E-Steps. Of de andere 20 activiteiten. Rij dan eerst een mooie route door de Veluwe en ga bijvoorbeeld daarna nog gezellig Minigolfen. Of probeer uit één van onze Escape Room te ontsnappen. En sluit de dag af met een heerlijk Saté de Luxe met vlees van Gildeslagerij Buurman te Twello. Lekker met brood en tapenades voor het hoofdgerecht en ook altijd inclusief dessert. Al met al maken we er een gezellige dag van.

Aantal personen

Minimaal 1 persoon

Minimale leeftijd: 16 jaar

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Dit zeggen onze gasten over ons