Escape Room Zutphen

Echte high-tech Escape Room in de buurt van Zutphen!

Escape Room Zutphen ligt op 10 kilometer vanaf Zutphen, in de Stedendriehoek Zutphen, Deventer, Apeldoorn, ligt het Escape Room Zutphen. Multi Fun Bussloo, gelegen aan het prachtig meer van Bussloo, opende hier in 2019 drie unieke Escape Rooms Zutphen. Vanuit Zwolle, Amersfoort en Twente is Multi Fun goed bereikbaar, want de locatie ligt 5 minuten rijden van de snelweg.

Escape Room Zutphen heeft drie Escape Rooms: Revenge of the General, The Jungle en De Bom

Escape Room Zutphen voorzien van vele Special Effects!

Door de vele Special Effects is de Escape Room Zutphen uniek in hun soort. High-tech technieken uit diverse landen in Europa en deels zelf ontwikkeld zorgen voor een unieke beleving. Uniek is ook dat gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar deze kamers kunnen spelen, doordat de moeilijkheidsgraad is aan te passen.

Escape Room The Jungle

Escape Room Zutphen spelen met 4 tot en met 18 personen!

Per Escape Room kunnen er maximaal 6 personen spelen. Met drie kamers kunnen wij een groep van maximaal 18 personen tegelijk laten spelen.

Grotere groepen ook geen probleem!

Voor een groepsuitje, bedrijfsfeest, teamuitje, vrijgezellenfeest of familiedag voor meer dan 18 personen ben je bij ons Multi Fun Bussloo ook aan het juiste adres. Wij maken  graag een programma op maat voor jullie, waarin wij de Escape Rooms Zutphen combineren met één van onze vele andere leuke activiteiten! Wat denk je bijvoorbeeld van: Pitch&Putt, Lasergame: The Next Generation, Minigolf USA, Voetgolf, Levend Tafelvoetbal en Glowgolf Het Wilde Westen. Ook heel leuk: Gelblaster/Paintball 2.0. En sluit de dag af met een heerlijke Saté de Luxe met vlees van Gildeslager Buurman te Twello. Altijd met heerlijk brood en tapenades vooraf en een lekker dessert.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw perfecte groepsuitje!

Aantal personen

4 – 18 personen

Duur

Vanaf: 1 uur

Kinderfeestje Escape Room

Wil je een Kinderfeestje Escape Room reserveren? Het Kinderfeestje Escape Room is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar (spelers onder de 15 jaar onder begeleiding van een twee volwassenen). Het minimum aantal personen is 4.

Dit zeggen onze gasten over ons