Koffie en appelgebak

Heerlijke start

Sinds de start van ons bedrijf ontvangen wij bijna alle groepen en groepjes met onze heerlijke koffie en appelgebak. Thee in plaats van koffie mag ook natuurlijk. Dit betekent meteen heerlijk en gezellig bijkletsen. Bovendien zal het uitzicht over het prachtige meer van Bussloo de sfeer compleet maken.

Het grootste voordeel van starten met koffie en appelgebak is dat iedereen op tijd is voor de activiteit en dat dus het programma ‘smooth’ verloopt. Iedereen heeft nog even tijd om te toiletteren en de laatkomers drinken de koffie wat sneller!

Tip: kom je later in de middag kun je de koffie en appelgebak ook vervangen voor een drankje en bitterballen.

Lekker en gezellig

Als je koffie en appelgebak zegt, denk je natuurlijk al vrij snel aan gezelligheid. De sfeer bij Multi Fun past hier goed in. De locatie is ruim en biedt meer dan 20 activiteiten, zowel binnen als buiten, maar voelt nog steeds knus aan. Ben je nieuwsgierig of de locatie ook iets is voor jullie familiedag, teamuitje of bijvoorbeeld bedrijfsfeest? Komt gerust eens langs om te kijken. Proef zelf de sfeer en bekijk de uitdagende greens van Pitch&Putt, of de prachtige aangelegde tuinen bij Minigolf USA. Binnen vind je de spannende Lasergame ruimte of bijvoorbeeld Glowgolf Het Wilde Westen. Je bent van harte welkom!

Dichtbij

Apeldoorn, Deventer en Zutphen zijn heel dichtbij. Ook vanaf Arnhem, Zwolle, Amersfoort en Twente bij je zo bij Multi Fun op Bussloo. Na 5 minuten rijden vanaf de snelweg zit jullie groep heerlijk aan de koffie en appelgebak, midden in de prachtige natuur aan het meer van Bussloo.

Eten en actie op één locatie

Of het nou koffie en appelgebak met een flinke dot slagroom wordt, of toch iets anders, je bent welkom. Bij Multi Fun kun je heerlijk eten en vind je genoeg activiteiten, waardoor je voor een leuk uitje niet extra hoeft te reizen. Naast ontvangst met koffie en appelgebak kunnen we het van harte aanraden om bijvoorbeeld af te sluiten met de Saté de Luxe of de BBQ de Luxe. Het vlees dat we hierbij serveren is afkomstig van Slagerij Buurman Vleesch&Vis uit Twello. Beide arrangementen zijn altijd inclusief brood met heerlijke tapenades en dessert. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact op, want wij denken graag met je mee en houden hierbij rekening met dingen als budget, dieetwensen en tijd.

Aantal personen

Minimaal 2 personen

Duur

Onze activiteiten duren gemiddeld ca. 1,5 uur

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons