Lasergamen op locatie

Lasergamen op locatie bij jou

Lasergamen op locatie, op Bussloo of ergens anders. Je bent welkom bij Multi Fun Bussloo, waar je kunt Lasergamen op locatie. De Lasergame arena is centraal gelegen in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

In ondergrondse zeecontainers met een ruimte van 400 m2 gaan jullie de strijd aan mét en tegen elkaar. Welk team wint?

Door de aanpasbare special effects, zoals rook- en licht effecten en bewegende onderdelen wordt dit Lasergamen nooit te spannend of te saai. Leuk voor jong en oud dus.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op als je interesse hebt in Outdoor Lasergame of Lasergamen. Je bent bij ons outdoor, maar toch droog.

Ben je benieuwd of onze Lasergame opties iets voor jouw groep zijn? Wij helpen je graag verder! Ook voor grotere groepen bieden wij tal van mogelijkheden. Zelfs hele dagprogramma’s. Ook qua horeca kom je bij ons niets te kort. We werken same met Gildeslagerij Buurman uit Twello.

unieke Lasergame

Onze Lasergame: The Next Generation bestaat uit maar liefst 400 m² aan ondergrondse zeecontainers met daarnaast een doolhof. Door de Special Effects hebben wij de volgende stap gezet en hebben wij lasergamen spectaculairder gemaakt dan dat het ooit geweest is.

Aantal personen

Minimaal 8 personen

(incl. instructie, 2 heats, break en score uitslag)

Duur

Vanaf: 1,5 uur