Luxe Lunch

Voor ieder wat wils

Sinds 2005 hebben wij onze Luxe Lunch niet veranderd. Er wordt gestart met een heerlijke soep. Dan serveren wij onze heerlijke broodjes belegd met filet american, huisgemaakte tonijnslade, hummus en natuurlijk mogen de broodjes gezond ook niet ontbreken. Daarna even uitbuiken en dan komt ons broodje met een heerlijke rundvleeskroket. Melk en jus d’orange zijn ook bij de Luxe Lunch inbegrepen. Tijdens de Luxe Lunch is er voor ieder wat wils. Het is gegarandeerd lekker genieten voor, tussen of na de activiteiten!

Meer dan 20 activiteiten

Natuurlijk kom je bij Multi Fun voor een activiteit zoals Pitch&Putt, Glowgolf, Lasergame of Minigolf USA. Er zijn meer dan 20 activiteiten binnen en buiten te vinden. Alle activiteiten zijn voor groepen vanaf 6 personen te combineren met onze lekkere Luxe Lunch.

Uiteraard ben je zowel met een grote groep als met bijvoorbeeld z’n tweeën welkom. We hebben ook een menukaart waarvan de lekkerste lunchproducten te bestellen zijn.

Groepsuitje met Luxe Lunch

We zijn dé expert in groepsuitjes. Je kunt ook bij ons terecht voor maatwerk. Lijkt het je bijvoorbeeld lekker om te starten met de Luxe Lunch, maar ook heerlijk af te sluiten? Dan bieden we onder andere de Saté de Luxe of de BBQ de Luxe. Het vlees dat wij daarbij serveren is van Slagerij Buurman Vleesch&Vis uit Twello. Bij beide arrangementen serveren we vooraf brood met heerlijke tapenades. Een dessert is ook inbegrepen bij de zowel de BBQ de Luxe als de Saté de Luxe. Neem gerust contact op om de mogelijkheden voor jullie groepsuitje te bespreken. We sturen je graag een vrijblijvende offerte op maat.

Goed bereikbaar

Omdat Multi Fun centraal gelegen is tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen ben je er eigenlijk zo. Ook vanuit Arnhem, Zwolle, Amersfoort en Twente is het dichtbij. Het randje van de Veluwe is dichterbij dan je denkt. Combineer jouw actieve uitje en Luxe Lunch op één prachtige locatie aan het meer van Bussloo. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Aantal personen

Minimaal 6 personen

Duur

Onze activiteiten duren gemiddeld ca. 1,5 uur

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons