Open Dag Minigolf Club

Open Dag Minigolf Club Bussloo

Na een succesvolle 1e open dag tijdens de start van Minigolf Club Bussloo vorig jaar, volgt op zondag 24 april aanstaande een volgende open dag. Jong en oud zijn welkom om kennis te maken met deze nieuwe tak van (breedte)sport, ook wel adventure golf genoemd.

Gezellige Club voor iedereen

Toen oprichter en adventure golf fanaat, Sietse van Zandvoort uit Apeldoorn de club vorig jaar begon was er één ding enorm belangrijk voor hem. Het moet leuk zijn om te sporten. Actief bezig zijn, met zeker hier en daar een wedstrijdelement, maar gezelligheid en elkaar helpen beter te worden moet de boventoon voeren. En met een prachtige baan met uitzicht over het meer van Bussloo, een leuke club leden en een gezellig clubhuis, lukt dit inmiddels goed.

Elke week trainingsmomenten en clubavond

Wie lid is van de door de Nederlandse Minigolf Bond erkende Minigolf wedstrijdbaan, kan tijdens de openingstijden altijd terecht om te spelen. Eigen materiaal aanschaffen is absoluut niet nodig, want er is voldoende aanwezig op de locatie. Er zijn regelmatig trainingsmomenten en van april t/m september wordt er elke maandag een clubavond georganiseerd. Op de clubavonden worden twee rondes gespeeld en er is een gezellige nazit in het clubhuis.

Open Dag zondag 24 april

Voor alle geïnteresseerden is er de mogelijkheid om van 10.00 tot 13.00 uur te komen kijken bij de club, een rondje te spelen en met leden te praten. Aanmelden voor de open dag kan via pr@minigolfbond.nl .

Wie lid wil worden van Minigolf Club Bussloo en zich aanmeldt voor 1 mei 2022, ontvangt een korting van €50,- op de lidmaatschapsprijs.

Meer info kan worden gevonden op de Minigolf Club pagina.