Relatiegeschenken

Perfecte combi

Origineel, actief en gezellig. Dit zijn de woorden die passen bij relatiegeschenken van Multi Fun Bussloo. De tijd van het flesje wijn is weliswaar niet voorbij, maar een beetje actie mag er ook zijn. Bij Multi Fun Bussloo vind je de perfecte combi tussen gezelligheid en actie. En dat wijntje? Dat valt zeker ook te regelen.

Met onze op maat samengestelde relatiegeschenken denken wij het origineelste cadeau van deze tijd aan te bieden. Er is keuze uit diverse arrangementen, cadeaukaarten of zelfs complete dagprogramma’s. Neem gerust contact op om te overleggen over de mogelijkheden.

Centrale ligging

Met de unieke en bovendien centrale ligging dichtbij de snelweg, maar toch midden in de natuur, is Multi Fun Bussloo een populaire locatie voor gasten vanuit alle winstreken.

Je vindt Multi Fun Bussloo midden in de stedendriehoek van Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Vanuit Amersfoort en Arnhem is het een klein half uurtje rijden.

Eenmaal aangekomen zal je genieten van de diversiteit aan natuur en verrassende andere elementen. Het overdekte en verwarmde terras kijkt bijvoorbeeld uit over het meer van Bussloo. En vanuit de Minigolf USA baan zie je het strand en de speelweide, terwijl je midden in een prachtig aangelegde tuin met Amerikaanse stijl minigolfbanen staat.

Een relatiegeschenk met een actief uitje naar Multi Fun Bussloo zal blij maken, ontspanning creëren en doen uitkijken naar meer. Je zou het geschenk haast zelf houden.

Diverse activiteiten

Het is het hele jaar door leuk op Bussloo bij Multi Fun. Er zijn veel binnen- en buiten activiteiten zoals Pitch&Putt (9, 18 of 27 holes), Minigolf USA, Lasergame, Gelblaster/Paintball 2.0, Escape Rooms, E-Tours op E-Choppers en E-Steps, Glowgolf en nog veel meer. En natuurlijk is er ook een heerlijk aanbod aan eten en drinken.

Er is veel mogelijk met de diversiteit aan activiteiten. Daarom adviseren we graag per aanvraag wat de beste keuze voor een relatiegeschenk is.

Op maat gemaakt

Met meer dan 20 in- en outdoor activiteiten is er heel veel mogelijk bij Multi Fun Bussloo. We zijn de specialist in maatwerk. Ook bij het samenstellen van relatiegeschenken kijken we het liefst naar voor wie het geschenk wordt gemaakt. Soms voldoet een Cadeaukaart, maar vaak is het geven van een zelf samengestelde beleving bij Multi Fun Bussloo ook erg aantrekkelijk.

Wil je meer weten? Stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Aan de hand van jouw wensen, komen wij graag met een passend, vrijblijvend advies omtrent het voor jouw passende relatiegeschenk. Vanzelfsprekend ben je ook van harte welkom om de locatie te komen bekijken en “live” de mogelijkheden te bespreken voor het samenstellen van jouw relatiegeschenk(en).

Prijzen

Vanaf €25,-

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons