Shortgolf de korte baan variant van golf

Shortgolf

Shortgolf oftewel Pitch&Putt is hot. Deze laagdrempelige golfvariant is speelbaar door bijna iedereen. Je hebt geen golfvaardigheidsbewijs nodig. Shortgolf is een heerlijke buiten activiteit die bij Multi Fun Bussloo gegarandeerd ontspannend werkt. De 27 holes par-3 shortgolf baan pal aan het meer van Bussloo biedt een prachtige uitdaging. Speel eens een pot Pitch&Putt op Bussloo!

Centraal gelegen

Centraal gelegen in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen vind je Multi Fun Bussloo. Op nog geen half uur rijden van Amersfoort. Met meer dan 20 in- en outdoor activiteiten voor ieder wat wils te beleven. Shortgolf, ook wel Pitch&Putt wordt gespeeld in een ruime natuurlijke omgeving vol met waterpartijen, treurwilgen en andere prachtige natuurelementen.

Een uitje op Bussloo

Shortgolf, Lasergamen, Escape Rooms, Voetgolf, Minigolf, Elektrische Step Tours. Er zijn meer dan 20 in- en outdoor activiteiten te beleven. Één van onze nieuwste aanraders zijn de E-Choppers. Een uitje op Bussloo is voor zowel jong als oud genieten geblazen! Ben je op zoek naar een leuk teamuitje? Of misschien een origineel georganiseerde bedrijfsborrel? De combinatie van Pitch&Putt met bijvoorbeeld de Escape Rooms is een aanrader. Ook leuk: Glowgolf Het Wilde Westen! Afsluiten kan met een heerlijk Satébuffet met vlees vverzorgddoor Gildeslagerij Buurman. Er zijn vele opties. Bekijk vooral ook even onze Combideals. En goed om te weten: Er wordt graag met je meegedacht over een teamuitje op maat. Neem gerust contact op!

Meer weten over de mogelijkheden rondom Shortgolf?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Early Birds!

Speel op zaterdag, zondag en feestdagen tussen 11.00 en 13.30 uur voor slechts € 15,00 per persoon!

Voorwaarden:
  • Reserveren via info@multifunbussloo.nl o.v.v. Early Birds Pitch&Putt is verplicht.
  • Geef in je e-mail aan of je ervaring hebt met Pitch&Putt.
  • Je dient uiterlijk een dag van tevoren te reserveren.
  • Spelers die niet eerder hebben gespeeld reserveren om 11.00 of 11.30 uur i.v.m. instructie. Laatkomers betalen het reguliere tarief.
  • Je dient uiterlijk 13.30 uur terug te zijn in ons clubgebouw.

Wij helpen graag!

Wil je meer informatie? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons