Glowgolf Achterhoek

Altijd al Glowgolf Achterhoek willen spelen? Dat kan! Bij Multi Fun Bussloo bieden wij de meest uitdagende, spannende en leuke glowgolfbaan van Nederland aan. Op een kwartiertje gelegen van Zutphen vind je de meest spectaculaire glowgolfbaan van Nederland!

Het Wilde Westen

Glowgolf Achterhoek is helemaal in het thema van het wilde westen gebouwd. Denk hierbij aan cowboys, indianen, casino’s een saloon en nog veel meer. Door de special effects is deze baan echt one of a kind in Nederland. Glowgolf Het Wilde Westen is ook erg uitdagend voor elke leeftijdscategorie.

Glowgolf

Dagje uit

Ideaal gelegen aan het prachtige meer Bussloo, is dit de perfecte locatie voor jouw dagje uit! Bussloo ligt dichtbij Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Arnhem en Zwolle. Maar ook vanuit Twente ben je er snel. Er zijn meer dan 20 activiteiten te vinden, zowel binnen als buiten. Bij lekker weer kun je Glowgolf Achterhoek ook bijvoorbeeld combineren voor een rondje toeren op één van onze E-Choppers of een potje Voetgolf op onze prachtige Voetgolfbaan.

Voetgolf

Bedrijfsuitje

Een super gezellig bedrijfsuitje met Glowgolf Achterhoek kan natuurlijk ook bij ons. Glowgolf in combinatie met Lasergame is een perfect voorbeeld hiervan. Ga jij de strijd aan en laat je zien dat je de beste Glowgolfer van het bedrijf bent of sneuvel jij in onze Lasergame. Je kunt ook kiezen voor Gelblaster/Paintball 2.0? Ga het avontuur aan bij Multi Fun Bussloo! Na de activiteiten is er natuurlijk ook een mogelijkheid om bij ons te blijven eten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld onze heerlijke Sate de Luxe met vlees van Gildeslager Buurman Vleesch en Vis uit Twello. Bel of mail ons gerust voor de opties, want wij helpen je graag met het samenstellen van de perfecte dag!

Escape Game

Aantal personen

Minimaal 1 persoon

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons