Glowgolf Achterhoek

Altijd al Glowgolf Achterhoek willen spelen? Dat kan! Hier bij Multi Fun Bussloo bieden wij de meest uitdagende, spannende en leuke Glowgolf baan van Nederland aan. Op een kwatiertje gelegen van Zutphen zit de meest spectaculaire Glowgolf baan van Nederland!

Het wilde westen

Onze Glowgolf Achterhoek baan is helemaal in het thema van het wilde westen. Denk hierbij aan cowboys, indianen, casino’s een saloon en nog veel meer. Door haar special effects is deze baan echt one of a kind in Nederland. Hierdoor is de baan ook erg uitdagend voor elke leeftijdscategorie.De baan is uitdagend voor elk niveau.

Glowgolf familie

Dagje uit

Ideaal gelegen aan het prachtige meer Bussloo is dit de perfecte locatie voor jouw dagje uit! Dus bij lekker weer kun je Glowgolf Achterhoek ook bijvoorbeeld combineren voor een rondje touren op 1 van onze E-Choppers of een potje Voetgolf op onze prachtige Voetgolf baan.

E-Chopper E-Tour

Bedrijfsuitje

Een super actief en leuk bedrijfsuitje Glowgolf Achterhoek kan natuurlijk ook bij ons. Glowgolf met een potje Lasergame: The Next Generation is perfect voorbeeld van. Ga jij de strijd aan en laat je zien dat je de beste Glowgolfer van het bedrijf bent of sneuvel jij in onze Lasergame. Ga het avontuur aan hier bij ons Multi Fun Bussloo? Na de activiteiten is er natuurlijk ook een mogelijkheid om bij ons wat te eten en te drinken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ons Satebuffet aangeboden door Gildeslager Buurman Vleesch en Vis uit Twello. Bel of Mail ons gerust voor de opties want wij helpen je graag met het samenstellen van de perfecte dag!

Escape Game

Aantal personen

Minimaal 1 persoon

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons