Thermen Bussloo in combi met Multi Fun Bussloo

Combineer sportiviteit en wellness bij Thermen Bussloo en Multi Fun Bussloo!

Multi Fun Bussloo en Thermen Bussloo zijn beiden gelegen aan het prachtige meer van Bussloo. De ideale locatie voor een heerlijk dagje wellness en gezellige activiteit in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Thermen Bussloo en ons activiteitencentrum liggen op loopafstand van elkaar en zijn bovendien met de auto goed en snel bereikbaar vanaf de snelweg.

Pitch&Putt in combinatie met een heerlijk saunabezoek bij Thermen Bussloo

Hoe heerlijk is het om na het spelen van 9 of 18 holes Pitch&Putt op de mooiste par 3 golfbaan van Nederland, te ontspannen in wereldse luxe bij Thermen Bussloo?

Of ga je eerst heerlijk ontspannen en kom je daarna een spannend potje Minigolf USA spelen? Het is allemaal mogelijk!

Pitch&Putt Bedrijfsuitje

Leuke activiteiten tijdens uw hotelverblijf bij Thermen Bussloo

Bent u na een dag Thermen Bussloo heerlijk ontspannen en heeft u zin in een leuke sportieve activiteit? Multi Fun Bussloo biedt naast Pitch&Putt en Minigolf USA nog vele andere activiteiten aan, zoals Lasergame: The Next Generation, Escape Rooms, Voetgolf, Levend Tafelvoetbal, Elektrische Steps, E-Choppers, Klootschieten, Voetpool. Ook leuk: Glowgolf Het Wilde Westen!

Aantal personen

Minimaal 1 personen

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons