Vriendenuitje op Bussloo

Gezelligheid en actie tijdens jullie vriendenuitje

Willen jullie er samen op uit? Gezelligheid en actie combineren? Dan zijn jullie van harte welkom bij Multi Fun Bussloo in de buurt van Apeldoorn, Deventer en Zutphen op het randje van de Veluwe. Mede door de perfecte ligging voor iedereen leuk! Dichtbij de snelweg gelegen, maar zeker ook gemakkelijk bereikbaar per fiets. Ook vanaf Amersfoort, Zwolle, Arnhem en Twente ben je er zo!

Zowel binnen als buiten heel veel fun!

Er is heel veel te doen op Bussloo bij Multi Fun. Aan de ene kant vind je er spanning en avontuur, aan de andere kant ontspanning en gezelligheid. Doordat er zoveel diversiteit is in activiteiten, zal niemand zich vervelen. Tijdens een vriendenuitje is een E-Tour op de E-Choppers en E-Steps een leuke aanrader, omdat het een tour door de prachtige omgeving is. Iets meer actie gevraagd? Lasergame of Gelblaster/Paintball 2.0 op Bussloo is een echte belevenis, doordat actie en teamwork goed samengaan hierin. Ook Pitch&Putt is zeer passend voor vele vriendenuitjes, omdat je tussendoor lekker bij kunt praten. De 27 holes baan zit bovendien vol uitdagingen doordat de greens zijn voorzien van heuvels, schuine greens en waterpartijen, zodat jullie er echt een partij aan hebben.

Kijk vooral ook even tussen Combideals voor de leukste suggesties!

Willen jullie blijven eten?

Dat kan! In samenwerking met Gildeslagerij Buurman uit Twello bieden we jullie het lekkerste vlees tijdens onze (winter) BBQ de Luxe. We hebben ook een heerlijke Saté de Luxe voor groepen die tijdens een vriendenuitje willen blijven eten. Bij beide arrangementen wordt heerlijk brood met diverse tapenades geserveerd. Ook is het dessert inbegrepen. Maar er is meer mogelijk. Vraag er dus gerust naar.

Vrijblijvende offerte

Ben je benieuwd of Multi Fun ook leuk is voor jullie vriendenuitje? Wij weten natuurlijk zeker dat dit het geval is, maar overtuigen ook jou graag! Neem gerust contact op om onder het genot van een bakkie de mogelijkheden te bespreken. Ook mag je altijd een vrijblijvende offerte opvragen.

Aantal personen

Minimaal 2 personen

Duur

De meeste activiteiten duren ca. 1,5 uur

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons