Pitch en Putt in Arnhem
Slechts 20 minuten rijden

Op slechts 20 minuten van Arnhem vind je de parel van Pitch&Putt

Op zoek naar Pitch&Putt in Arnhem? Vanuit Arnhem noord parkeer je binnen 20 minuten je auto bij het meer van Bussloo. Steeds meer personeelsfeesten, familiedagen en Pitch&Putt-spelers komen vanuit Arnhem naar de parel van Pitch&Putt.

Direct aan het meer van Bussloo

Multi Fun Bussloo heeft een schitterende ligging en ons terras maakt zelfs deel uit van de 100 beste terrassen van Nederland! Graag helpen wij onze gasten mee om een mooi programma samen te stellen. Uiteraard houden wij rekening met al je wensen. Zocht je op Pitch en Putt in Arnhem? Welkom op Bussloo!

Pitch&Putt leden

Naast Pitch&Putt hebben we nog meer leuke activiteiten

Naast Pitch&Putt zijn er nog heel veel andere activiteiten te doen zoals: LasergameVoetgolfLevend TafelvoetbalMinigolf USA, Elektrische Steps, VoetpoolKlootschieten en Biljartgolf. Onze nieuwste aanwinsten zijn ook een aanrader: E-choppers en natuurlijk Glowgolf Het Wilde Westen! Alle activiteiten zijn te combineren met een arrangement. Voor grotere groepen is er bijvoorbeeld een Satébuffet. Hierbij wordt vlees geserveerd van Gildeslagerij Buurman.

Zocht je op Pitch en Putt in Arnhem? Kom naar Multi Fun Bussloo: voor het ideale dagje uit!

Pitch en Putt in Arnhem? Bussloo is veel mooier!

En we laten je er graag meer van zien op onze Intagram account. Zien we je daar of op Bussloo!

Aantal personen

Minimaal 1 personen

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons