Pitch en Putt in Arnhem
Slechts 20 minuten rijden

Op slechts 20 minuten van Arnhem vind je de parel van Pitch&Putt

Op zoek naar Pitch&Putt in Arnhem? Vanuit Arnhem noord parkeer je binnen 20 minuten je auto bij het meer van Bussloo. Steeds meer personeelsfeesten, familiedagen en Pitch&Putt-spelers komen vanuit Arnhem naar de parel van Pitch&Putt. Je vindt Multi Fun bij Bussloo met de prachtige Pitch&Putt baan midden in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen.

Direct aan het meer van Bussloo

Multi Fun Bussloo heeft een schitterende ligging en ons terras kijkt uit over het meer van Bussloo. Graag helpen wij onze gasten mee om een mooi programma samen te stellen. Uiteraard houden wij rekening met al je wensen. Zocht je op Pitch en Putt in Arnhem? Welkom op Bussloo!

Pitch&Putt

Naast Pitch&Putt hebben we nog meer leuke activiteiten

Naast Pitch&Putt zijn er nog heel veel andere activiteiten te doen zoals: LasergameVoetgolfLevend TafelvoetbalMinigolf USA, E-Steps en Klootschieten. Ook een aanrader: De E-Tour op E-Choppers en natuurlijk Glowgolf Het Wilde Westen! Alle activiteiten zijn te combineren met een arrangement. Voor grotere groepen is er bijvoorbeeld de Saté de Luxe met voorafje in de vorm van heerlijk brood met diverse tapenades en een lekker dessert. Het vlees is afkomstig van Gildeslagerij Buurman.

Zocht je op Pitch en Putt in Arnhem? Kom naar Multi Fun Bussloo: voor het ideale dagje uit!

Aantal personen

Minimaal 1 personen

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons