Pitch en Putt in Doetinchem
Slechts 30 minuten rijden

Slechts 30 minuten rijden van Doetinchem naar de mooiste Pitch en Putt baan in Gelderland

Zocht je op Pitch en Putt in Doetinchem? Binnen 30 minuten ben je met je auto bij het meer van Bussloo. Steeds meer bedrijfsuitjesfamiliefeesten en Pitch&Putt liefhebbers komen vanuit Doetinchem naar de parel van Pitch&Putt in Gelderland, Multi Fun Bussloo!

Pitch&Putt golfbal close

Voor ieder een leuke activiteit

Hopelijk hebben we je overtuigd dat Pitch en Putt in Doetinchem in omgeving. Naast Pitch&Putt zijn er nog meer dan 20 in- en outdoor activiteiten te doen zoals: LasergameLevend Tafelvoetbal, Minigolf USA, Voetgolf, Voetpool, Klootschieten en Biljartgolf. Onze tours op Elektrische Step of E-choppers zijn ook een echte aanrader. Ook leuk: Glowgolf Het Wilde Westen!

Pitch en Putt Bussloo: een schitterende ligging met uitzicht over het water

Het terras van Multi Fun Bussloo heeft een schitterende ligging aan het meer. Vanaf ons terras heb je een schitterend uitzicht over het water. Graag helpen wij je mee om een leuk programma samen te stellen. Uiteraard houden wij rekening met al jouw wensen. Of je alleen wilt komen spelen of op zoek bent naar een totaalarrangement, Je bent van harte welkom bij ons! Qua horeca werken we samen met diverse horecapartners, naast onze eigen simpele kaart. Onze BBQ de Luxe bijvoorbeeld, wordt aangeboden met vlees van Gildeslagerij Buurman Vleesch en Vis in Twello.

Kijktip!

Benieuwd nadat je gezocht hebt op Pitch en Putt in Doetinchem en hier terecht kwam, nodigen we je ook graag uit om onze Instagram account te bezoeken. Hier vind je heerlijke plaatjes van Pitch en Putt en andere activiteiten!

Aantal personen

Minimaal 1 personen

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons