Maak een heerlijke strandwandeling op Bussloo

Strandwandeling op Bussloo

Een strandwandeling op Bussloo maken is perfect te doen! Centraal gelegen in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen vind je het mooie meer van Bussloo.

In ongeveer 1,5 uur maak je een prachtig rondje langs het meer. Ook voor een winterse strandwandeling op Bussloo is dit een mooie optie. Heerlijk fris uitwaaien! Geniet van al het moois wat de natuur op het randje van de Veluwe te bieden heeft en als afsluiter ben je natuurlijk van harte welkom in ons restaurant of op ons terras met uitzicht over het meer.

Goed om te weten is dat we in de winterperiode gesloten zijn op de maandag en dinsdag. Check alle openingstijden hier.

Prachtig uitzicht

Na jouw strandwandeling geniet je ultiem op ons terras van een heerlijk verfrissend drankje. Of, in de winter de enige echte mét slagroom natuurlijk! Ons terras is overdekt en verwarmd wanneer nodig. Maar ook het uitzicht is intens genieten. Je kijkt namelijk uit over het mooie meer van Bussloo! Het perfecte toetje van jouw strandwandeling op Bussloo.

Strandwandeling met hond(en)

In de winterperiode, het laagseizoen zoals Leisurelands het noemt, zijn honden ook van harte welkom op Bussloo voor een heerlijke strandwandeling. Vanzelfsprekend zijn ze ook op ons terras van harte welkom!

In plaats van een strandwandeling op Bussloo: De E-Step en E-Choppers!

We zijn er voor iedereen die zomers en winters van een heerlijke strandwandeling op Bussloo geniet. Maar we hebben nog een optie! Heb je al eens gehoord van onze E-Steps en E-choppers? Met de E-Tour op deze voertuigen maak je een prachtige tour langs Bussloo of richting een mooi dorp. Vraag gerust naar de route mogelijkheden.

Je bent van harte welkom bij Multi Fun Bussloo!

We denken graag met je mee

Wil je een strandwandeling op Bussloo maken met een groep? Dan zou je ook eens kunnen denken aan de Escape Game!  Een hilarische outdoor variant op de Escape Rooms. We denken graag met je mee om voor jou en je groep het perfecte programma samen te stellen voor een passend budget. We bieden diverse Combideals, maar in principe kun je elke combi maken die je zou willen. Je bent natuurlijk van harte welkom om je wensen eens vrijblijvend te komen bespreken!

Aantal personen

Minimaal 1 personen

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons