Toeren bij Bussloo

Ontdek de prachtige omgeving op unieke wijze

Maak jij graag een toertje? Wij ook, want toeren bij Bussloo is geweldig! Ten eerste omdat onze locatie in een prachtig gebied ligt (pal aan het strand!) en ten tweede omdat we naast diverse prachtige routes ook heerlijk eten kunnen bieden. Lekker voor een pauzemoment of als afsluiting van een geweldige, avontuurlijke dag.

Multi Fun vind je dus op Bussloo bij Wilp. De locatie ligt vijf minuten van de snelweg en vlakbij Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Maar kom je uit Arnhem, Zwolle, Amersfoort of Twente? Ook dan ben je er zo!

Vanuit de vele dorpjes en bijvoorbeeld campings in de buurt kun je gemakkelijk met de fiets naar de locatie komen. Ook met de auto zijn we gemakkelijk bereikbaar.

Toeren bij Bussloo op verschillende manieren

Toeren bij Bussloo kan op verschillende manieren. Als eerste laten we je graag kennis maken met de E-Tour.

Een fantastische manier om de omgeving te ontdekken is met een ontspannen rit met de E-Chopper of E-Step. En nieuw dit jaar is de Veluwe Tour. Spel en tour in één!

E-Tour op E-Step of E-Chopper

Je hebt ze vast al eens zien rijden, de geweldige E-Choppers. Deze makkelijk te besturen voertuigen met dikke banden en een stoer uiterlijk, zorgen voor een comfortabele rit en veel plezier. Het rijdt een beetje anders dan op de fiets, maar je ziet de omgeving net zo goed. De E-Steps zijn onze favoriet. Duim op de hendel en de step doet de rest van het werk. Je zal dus niet moe worden van het steppen en kunt heerlijk genieten van de omgeving. Ze zijn makkelijk in bediening en fijn om op de staan. Misschien wel nóg leuker is de combinatie van beide voertuigen als je met een grotere groep komt. Beide voertuigen zijn gemakkelijk te bedienen en heerlijk stil. Je kunt dus lekker kletsen onderweg.

We hebben een prachtige E-Tour route voor je klaarliggen. Met deze route ontdek je de mooiste plekjes in de omgeving van Bussloo.

E-Tour

Veluwe Tour

Het startpunt van de nieuwe Veluwe Tour is Multi Fun. Vanuit hier ga je met behulp van een tablet en een koffer vol hulpattributen op weg. Samen met je team van 3,4 of 5 personen stappen jullie in de auto op zoek naar mooie locaties in de omgeving van Bussloo en en de zogenaamde Veluwse IJsselvallei. Bij deze locaties moeten opdrachten uitgevoerd worden. Ondertussen kunnen jullie contact houden met de andere teams. Dit zorgt ervoor dat het toeren niet alleen mooi en genieten is, maar ook best spannend! Wie keert er terug als winnaar?

De Veluwe Tour is geschikt voor groepen vanaf 25 personen. Dit is een uitstekend teambuildingsuitje!

Veluwe Tour

Meer info over toeren bij Bussloo

Je bent van harte welkom om te komen toeren bij Bussloo. Wil je reserveren of bijvoorbeeld meer informatie? Je mag altijd contact met ons opnemen. Wil je met een grote groep komen en graag een mooi aanbod voor een leuk middagvullend programma? Je kunt bijvoorbeeld ook blijven eten. Heerlijk op het overdekte verwarmde terras genieten van een BBQ de Luxe of Saté de Luxe met vlees van Gildeslagerij Buurman Vleesch&Vis uit Twello. Een totaal ervaring vol gezelligheid en actie!

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of bel ons. We zijn experts in groepsuitjes en programma’s op maat. We denken graag met je mee en houden rekening met specifieke wensen betreffende bijvoorbeeld dieet, tijd en budget.